Ромина Андонова, Мис България 2010, е на системи в столична

...
Ромина Андонова, Мис България 2010, е на системи в столична
Коментари Харесай

„Мис България“ влезе в болница

Ромина Андонова, „ Мис България " 2010, е на системи в столична клиника. Съпругата на футболиста Дарко Тасевски има потребност от още желязо в кръвта. Това е станало ясно, откакто хубавицата си пуснала проучвания поради непрестанно безсилие.

" Дълги години се усещах изтощена, изтощена и мъчно задържах концентрацията си, само че го отдавах на умората- три деца, личен бизнес, учене + перфекционизмът, който ме гони. Когато нещата започнаха да излизат отвън надзор и от сутринта започваше моята битка с деня, взех решение да се съветвам с доктор. Оказа се, че нещата не са по никакъв начин елементарни. След голям брой проучвания ме диагностицираха с желязодефицитна анемия, провокирана от незадоволително количество на желязото в организма. Всичките ми стоманени депа са изцяло празни.

Ето за какво, с цел да ме стабилизират и върнат към естествения темп, сега съм на парентерална желязна терапия и чакам положението ми да се усъвършенства още през днешния ден. Не подценявайте сигналите на вашето тяло, тъй като аз дълго време го правех и дълго време се усещах зле. А нещата са могли да се оправят доста по-рано и да си спестя доста старания. Погрижете се за себе си на първо място останало ", написа многодетната майка Ромина в обществената мрежа. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР