Роми пребиха жестоко и ограбиха 82-годишен дядо в град Славяново.

...
Роми пребиха жестоко и ограбиха 82-годишен дядо в град Славяново.
Коментари Харесай

Роми пребиха жестоко дядо Георги за 120 лева СНИМКИ 18+

Роми пребиха грубо и ограбиха 82-годишен дядо в град Славяново. Те влезнали в дома му и той се опитал да се отбрани, след което е бил атакуван. Възрастният човек е хвърлил портмонето си, ромите го взели и избягали. Цялата история е оповестена на страницата на кикбоксьора Георги Вачев, който е внук на дядото.

Ето какво написа той на персоналната си страница във Facebook (без редакторска намеса):

" МОЛЯ СПОДЕЛЯЙТЕ!!!Това е моят дядо Георги Вачев Той е на 82 години.. Снощи към 01:00 часа в къщата му в гр Славяново е атакуван, пребит и ограбен от ром!!! Дядо ми се е опитал да се отбрани, при което е брутално пребит!!! В опит да избави живота си хвърля портмонето си със 100 и двадесет лв. в него, циганина взима парите и си отпътува!!! Дядо ми съумява да се добере до телефона и се обажда на 112.. закаран е в спешна помощ в гр Плевен, където са остани вени голям брой фрактури по тялото и главата, както и счупена скула.. незабавно е закаран за интервенция във “Втора база ” в гр Плевен! Аз към момента имам вяра, че живеем в естествена страна със закони и ред.. Циганина е арестуван за 72 часа и му е повдигнато обвиняване.. не знам кое към този момент поред! Искреснно се надявам, че органите на реда и правосъдната система ще си свършат съответно работата!!! "











Припомняме, че преди броени дни циганска орда преби до безсрамие мъж, остави го да лежи в локва кръв посред пътя, а след това нахлу в дома на баба му.

Малко по-късно тайфа роми нападнаха и биха служители на реда в Сливен и трима чиновници на реда пострадаха в свадата.

Източник: Блиц
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР