Роми пребиха жестоко и ограбиха 82-годишен дядо в град Славяново.

...
Роми пребиха жестоко и ограбиха 82-годишен дядо в град Славяново.
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ! Кикбоксьор изригна: Циганин преби брутално дядо ми в Славяново! 120 лева спасили живота на пенсионера

Роми пребиха грубо и ограбиха 82-годишен дядо в град Славяново. Те влезнали в дома му и той се опитал да се отбрани, след което е бил атакуван. Възрастният човек е хвърлил портмонето си, ромите го взели и избягали. Цялата история е оповестена на страницата на кикбоксьора Георги Вачев, който е внук на дядото.

Ето какво написа той на личната си страница във Фейсбук (без редакторска намеса):

" МОЛЯ СПОДЕЛЯЙТЕ!!!Това е моят дядо Георги Вачев Той е на 82 години.. Снощи към 01:00 часа в къщата му в гр Славяново е нападнат, пребит и ограбен от циганин!!! Дядо ми се е опитал да се защити, при което е брутално пребит!!! В опит да спаси живота си хвърля портмонето си със сто и двадесет лева в него, циганина взима парите и си заминава!!! Дядо ми успява да се добере до телефона и се обажда на 112.. закаран е в бърза помощ в гр Плевен, където са остани вени множество фрактури по тялото и глават, както и счупена скула.. веднага е закаран за операция във “Втора база” в гр Плевен! Аз все още вярвам, че живеем в нормална държава със закони и ред.. Циганина е задържан за 72 часа и му е повдигнато обвинение.. не знам кое вече подред! Искреснно се надявам, че органите на реда и правосъдната система ще си свършат адекватно работата!!! "











Припомняме, че преди броени дни циганска орда преби до безобразие мъж, остави го да лежи в локва кръв насред пътя, а после нахлу в дома на баба му.

Малко след това тумба роми нападнаха и биха полицаи в Сливен и трима служители на реда пострадаха в свадата .
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР