Роми на тумби от по 20-30 човека задигат каквото им

...
Роми на тумби от по 20-30 човека задигат каквото им
Коментари Харесай

Роми на тумби къртят желязо от подпорните стени на булевард „Левски”

Роми на тумби от по 20-30 индивида отмъкват каквото им попадне от новоизграждащия се варненски бул. „ Васил Левски ". Набезите са най-често в региона на циганското гето „ Максуда ”, съобщи шефът на компанията реализатор " Хидрострой " Николай Пашов, представен от Varna24.bg.

„ Краде се всичко поголовно. Товарят на каруци и колички. Докато ние стоим с полиция в едното платно, те в другото къртят желязото от подпорните стени. Имаме защита, само че постоянно заплашват охранителя. Той е самичък и се опасява, а те са на тумби от по 20-30 индивида. Всичко, което им попадне пред погледа в региона на булеварда към ромската махала си го одобряват като тяхна благосъстоятелност. Най-вече отмъкват желязо.

Докато създадем настилката, слагаме бетонови капаци на шахтите. Къртят ги и отмъкват от вътрешната страна желязото, което е не повече от 2 кг, само че ни основават огромни проблеми. Тези хора злоупотребяват със общественият си статус. Ние имаме служащи от този етнос, които са извънредно виновни и работливи, тъй че не поставям под общ знаменател тези хора. Има полицейски екип, който прави обход по тези най-уязвими обекти, само че незабавно щом служителите на реда се отдалечат, апашите нападат и отмъкват каквото им се мерне пред очите.

Беше извънредно ситуацията, когато събаряхме къщите по трасето на новоизграждащия се бул.. Собствениците не смогваха да опазят имуществото си, в знамение се видяха. Докато притежателите си изнасяха багажа, мародерите нападнаха съборените къщи и грабеха каквото видят. Като грабливи птици са ”, разяснява Пашов.

От „ Хидрострой ” не оставят машините в изкопите за булеварда, с цел да не станат обект на похищения. /varna24.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР