Ромео от Лом заплаши с убийство жена си, насочвайки пистолет

...
Ромео от Лом заплаши с убийство жена си, насочвайки пистолет
Коментари Харесай

Ромео от Северозапада! Мъж заплаши с убийство жена си в магазин в Лом, насочил срещу нея пистолет

Ромео от Лом заплаши с ликвидиране жена си, насочвайки револвер против нея, научи организация BulNews.
Случаят е от през вчерашния ден. В районното ръководство постъпил сигнал. Обадилият се декларирал, че към 12.30 часа в търговски обект в крайдунавския град 37-годишен гражданин на село Крива бара заплашил с ликвидиране 34-годишната жена, с която живеел на фамилни начала. Според подадения сигнал, при опасността мъжът държал в ръката си револвер и принудил дамата да се качи в употребения от нея лек автомобил, след което потеглил. 
В районното ръководство на Лом неотложно е била образувана група от полицейски чиновници. Униформените разкрили пострадалата в дома ѝ в село Крива бара в положително здравословно положение. На място е арестуван и живеещият с нея мъж. От парцела са конфискувани законно притежавани от мъжа оръжия - газов револвер " Екол " и ловна пушка " ИЖ-58 “, както и муниции. 
По случая са снети сведения от потърпевшата, а на мъжа наложено задържане с полицейска заповед до 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане по член 144, алинея 3 във вр. с член 144, алинея 1 от Наказателен кодекс.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР