Ромео лесно става Отело - романтиката е изместена от ревност

...
Ромео лесно става Отело - романтиката е изместена от ревност
Коментари Харесай

Пълнолунието в Козирог ни прави нервни, пречи на дисциплината, преговорите и бизнеса

Ромео елементарно става Отело - романтиката е изместена от ревнивост и съмнение поради пълнолунието в Козирог. Това са главните характерност на интервала от през днешния ден до края на месеца,като към тях прибавим и първите два дни на юли, написа "Астро Телеграф ".

Цялата сегашна седмица Луната ни прави нервни, пречи на дисциплината, договарянията и бизнеса, като ни залива с необуздани страсти. Връх на това ще бъде 28 юни, когато е пълнолунието. Проблемът е, че в този момент то е в зодиакалното съзвездие Козирог, което е най-лошото за Луната. Козирогът носи неконтролируеми страсти, кара ни да се съмняваме във всичко и всеки, като още по-бързо сменя настроенията. Особено за зодиите, подвластни на Луната - най към този момент Рак, само че и за всички останали знаци от Водния тригон. На всичкото от горната страна Луната и Сатурн влизат на 27 юни в съпротива със Слънцето. А това значи в допълнение замъгляване на трезвия разум и преценка, привнася още повече раздразнителност.

28 юни е най-опасният и отрицателен от лунна позиция ден поради воюването на стихиите. Луната е в най-силната си фаза и тя се сблъсква със своенравния Козирог. А това носи негативна сила на съвсем всеки човек. Но и тук важи правилото, че загубата за едни е облага за други, пък въпреки и много по-малко на брой.

До края на седмицата би трябвало да бъдем с нараснало внимание, когато става тирада за работа с пари, само че и във всички други аспекти на живота, поучават астролози. Сега повече от всеки различен път има заплаха от голословни прояви и обвинявания, на непредвидени страсти и нехарактерна недоверчивост. Най-силно това ще се прояви от 26-и до 30 юни в това число. Тогава враговете мъчно ще се помирят. Конфликтите са доста по-лесно осъществими, а експанзията извира отвред.

Периодът е изпълнен с назадничавост и неналичието на почитание към всичко. Изострят се споровете както на персонално, по този начин и на доста по-голямо ниво. Лошо време за подписване на покупко-продажби, за сключване на контракти, за постъпване на работа - в случай че може, по-добре отложете ги за идващия месец.

Не е време и за подписване на бракове до края на седмицата. Същото важи и за любовните връзки. Много малко от започнатите през този интервал романи ще бъдат дълготрайни и безпроблемни. Просто в този момент е времето на секса за една нощ. В любовта нещата ще са също комплицирани заради горните аргументи. Подозрителността и недоверието към близкия човек ще са засилени. Тези, които съумеят да се избавят от личната си ревнивост, ще имат доста по-големи шансове да продължат връзките си с обичаните хора или с тези, които са обект на желанията им.

До края на седмицата интервалът е зависим на похотта.

Периодът обаче е съвършен да се отсеят същинските другари от прикритите, да се види кой ни се подмазва единствено поради облаги или поради интриги. Но не би трябвало да прибързваме с обвиняванията. Принципът е седем пъти мери, един режи.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР