Ромен Грожан вярва, че битката в средата на колоната ще

...
Ромен Грожан вярва, че битката в средата на колоната ще
Коментари Харесай

Грожан очаква Макларън и Рено да излязат напред при битката в средата


Ромен Грожан има вяра, че борбата в средата на колоната ще бъде по-оспорвана през идния сезон, в случай че се изпълнят упованията за прогрес на Макларън и Рено. Французинът чака и двата тима да се придвижат по-нагоре поради промяната на моторите при едните и непрекъснатото развиване при другите. "Макларън ще бъдат супер мощни идната година, а и имат големи запаси, може би най-голямата фабрика във Формула 1 " означи той.

Грожан добави още, че мотора Рено е доста порядъчен, фактически е посочил проблеми с надеждността, само че във връзка с мощ е на доста положително равнище. Според него, Макларън се развиват сносно и изпреварват неговия тим Хаас. "Въпросителните са към Форс Индия, Уилямс, ние и Торо Росо с новия мотор. " Въпреки че първите два отбора се задвижват от Мерцедес, а третия е мистерия, Ромен има вяра, че Хаас може да остане мощен в средата на колоната.

"Най-добрият метод е всеки да се концентрира върху личната си работа. Ние знаем къде имаме да подобряваме и се нуждаем от цялостно концентриране за реализиране на задачата. "

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg


Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР