Ромелу Лукаку със сигурност е най-големият виновник Белгия да не

...
Ромелу Лукаку със сигурност е най-големият виновник Белгия да не
Коментари Харесай

Лукаку плаче и троши след кошмара в Катар

Ромелу Лукаку сигурно е най-големият провинен Белгия да не продължи напред на Мондиал 2022.

Както е известно, бронзовият медалист от Световното състезание през 2018-а отпадна още в групите в Катар, откакто в последния мач „ аленият динамит “ не съумя да победи Хърватия и приключиха 0:0.

Точката не стигна на Белгия за напредъка напред и те се прибират назад в Брюксел, само че Лукаку влезе като запаса през втората част и направи колосални пропуски пред вратата на Доминик Ливакович.

За малко над 45 минути на стадиона в Ал-Раян нападателят докосна 15 пъти топката и направи 4 огромни пропуща. Един път той нацели гредата от преференциална позиция, а след края на срещата не сдържа нервите си.

На излизане от терена той удари с пестник плексигласовата бариера на аварийна пейка и я счупи, като също така се и разплака, след което бе утешен от френската легенда Тиери Анри - асистент треньор в щаба на Белгия.

Лукаку лекуваше контузия дълго време и на този Мондиал се появи чак като промяна във втория дуел. Той по този начин и не съумя да вкара нито един път за двете си участия, а след срамното отпадане селекционерът Роберто Мартинес подаде оставка.

Lukaku finally hits the target
— Troll Football (@TrollFootball)
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР