Ромелу Лукаку е нещастен в последните седмици, а причината е

...
Ромелу Лукаку е нещастен в последните седмици, а причината е
Коментари Харесай

Лукаку в обтегнати отношения с Ибра, не се чувства щастлив

Ромелу Лукаку е трагичен в последните седмици, а повода е Златан Ибрахимович.

Белгийската звезда на Манчестър Юнайтед не отпразнува оследните си два гола на "Олд Трафорд ", а "Мирър " разкри, че значително това се дължи на неразбирателството му с сътрудника в предни позиции Ибрахимович.

Лукаку пое ролята на водещ нападател на тима през новия сезон, откакто мина в Манчестър от Евертън за 75 милиона паунда.

Но съгласно белгийския национал Ибрахимович отхвърля да одобри статуса му на новия №9 на тима, откакто се завърна от тежка травма през предишния месец.

Лукаку продължава да бъде титуляр във значимите мачове, само че се е оплакал, че шведътсе пробва да заеме централната му роля в офанзива, когато влиза в игра, казвайки на по-младия си съотборник да играе по крилото.

Лукаку е гневен, че Жозе Моуриньо и неговият екип не вършат нищо по въпроса да обяснят на Ибра, че държанието му е неприемливо.

В същото време белгиецът сподели същинско почитание като даже попита шведа, дали може да вземе фланелката с №9, макар че по това време някогашният състезател на Барса, Интер и ПСЖ нямаше контракт с клуба.

За недоволството на Лукаку приказва и формата му. Откакто Ибрахимович се е завърнал белгиецът има 4 гола в 10 мача спрямо 11 в първите му 10 дуела.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР