Ромът, който посегна със самоделна сабя на полицай в Сливен

...
Ромът, който посегна със самоделна сабя на полицай в Сливен
Коментари Харесай

Първа снимка на рома, скочил да коли полицай със сабя

Ромът, който посегна със самоделна сабя на служител на реда в Сливен и го заплаши с ликвидиране и с палеж на дома му, остава за непрекъснато в ареста. Инцидентът се разигра в събота при междусъседски скандал в ромската махала " Надежда “.

24-годишният престъпно проявен Николай Джамбазов под въздействието на опиати насочи закани и посегна със заострената железна шина към униформения чиновник. По-късно беше задържан, оповестява Блиц.

Днес нападателят твърдеше, че е употребявал пригоденото като сабя желязо, с цел да се отбранява от съседите си, а не да нарани служителя на реда: " Не съм нападнал служител на реда, отново го удостоверявам. Самоотбрана бях, да се пазя, тъй като неприятните бяха пет индивида с брадви и ме гонеха пред вратата ми. Полицай не съм нападнал “.

Прокурор Венета Добрева разяснява въз основа на какво са му повдигнати обвинявания и какво наказване е плануваното в тези случаи. " На лицето са повдигнати обвинявания за осъществени две закононарушения от общ темперамент – безчинство, осъществено при изискванията на рисков рецидив, което е съпроводено със опозиция на органи на власт. И другото му обвиняване е за отправена закана с ликвидиране и закана с закононарушение по отношение на орган на властта. Предвиденото наказване е отнемане от независимост до шест години “. Определението на Районния съд в Сливен може да бъде обжалвано пред Окръжния съд.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР