Романтиката престава да бъде на дневен ред за мъжете на

...
Романтиката престава да бъде на дневен ред за мъжете на
Коментари Харесай

"Дейли експрес": Ето кога мъжете приключват с романтиката във връзката

Романтиката престава да бъде " на дневен ред " за мъжете на шестия месец след началото на връзката, написа в. " Дейли експрес ", базирайки се на резултатите от допитване, направено във Англия.

Анкетата по поръчка на Фотобокс е обхванала 1500 дами в дълготрайни връзки, които е трябвало да дават отговор на въпроси за сантименталните настройки на сътрудниците си. Допитването демонстрира, че грешката да спрат да бъдат сантиментални скоро след началото на връзката е коствала скъпо на 20 % от мъжете, които са били " безогледно натирени " от половинките си. Четиридесет на 100 от участничките в допитването споделят, че съпрузите и сътрудниците им не си " падат " по сантименталности.

Над една трета от дамите споделят, че мъжът до тях се тормози да демонстрира страсти. Седемдесет % от интервюираните дами си изясняват неналичието на романтика у колегата си с образеца, който му е дал неговият татко. Десет на 100 от дамите разкриват, че сътрудниците им заобикалят да вършат сантиментални жестове от боязън, че приятелите им ще схванат и ще им се подиграват.

Внушителен % от дамите споделят, че в никакъв случай не са получавали от избраника си любовно писмо, прочувствена поема, закуска в леглото или даже сантиментално известие. Допитването демонстрира още, че 66 % от съпрузите на интервюираните дами не са паднали на едно коляно, когато са правили предложение за брак, както и че " коравите " 89 % от мъжете не са проронили и една сълза пред олтара.

Колкото до идния празник Свети Валентин 40 % от дамите чакат като подарък картичка, 23 % - първокласни бонбони, 10 % - сантиментална вечеря, седем % - парфюм, а една на 20 - долни дрехи. " Окаяните " 10 % от дамите не крият, че няма да получат безусловно нищо от " скараните " си с романтиката сътрудници. Двадесет на 100 от участничките споделят, че тръпнат от смут преди идния празник. Причината е, че за следващ път чакат да станат свидетелки на това по какъв начин мъжете на приятелките им се демонстрират като по-големи романтици от техните лични.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР