Романтиката на футболната игра е жива в дивизиите на английския

...
Романтиката на футболната игра е жива в дивизиите на английския
Коментари Харесай

Липсата на трансфери доведе до заложническа криза в Англия

Романтиката на футболната игра е жива в дивизиите на британския футбол, които са под Висшата лига. Пореден образец за това бе комичната обстановка, която почитател на Ипсуич Таун сътвори в обществената мрежа Twitter, изразявайки недоволството си от неналичието на прехвърляния в обичания му клуб.

I will not be letting my Nan out until you sign a centre back.@Official_ITFC pic.twitter.com/tZbpRzG5PC
— Luke (@Luke1878_) August 7, 2018
16-годишният Люк сподели възприятие за комизъм и качи фотография на стара жена, която е затворена в клетка, добавяйки към нея, че няма да пусне баба си на открито, в случай че Таун не привлекат централен бранител. Разбира се, всичко бе в кръга на шегата, тъй като се оказа, че това е необятно публикувана в световното пространство фотография, само че от Ипсуич се включиха в заниманието и дадоха отговор уместно на ентусиастът.

We don't condone this kind of thing at all, but it's time to let your Nan out, Luke... https://t.co/KYgOOXfHCK
— Ipswich Town FC (@Official_ITFC) August 8, 2018
Носителите на Купата на УЕФА от 1981 година оповестиха двоен трансфер, привличайки в редиците си Джон Нолан и Аристоте Нсиала. За благополучие второто ново попълнение в лицето на Нсиала е тъкмо централен защитник, в резултат на което от клуба дадоха отговор на Люк.

Our new lads have been given their squad numbers...

11 @jonnolan_92
22 @Ansiala36 #itfc pic.twitter.com/4IEkCFU6IJ
— Ipswich Town FC (@Official_ITFC) August 8, 2018
“Изобщо не утвърждаваме подобен вид държание, Люк, само че е извънредно време да пуснеш баба си навън…”, гласеше шеговитият отговор на Ипсуич, чийто футболисти приключиха в средата на таблицата в Чемпиъншип, финиширайки дванадесети от общо двадесет и четири тима.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР