Романтичното предложение Илиян изписа на ръката си.Само преди месец обяви,

...
Романтичното предложение Илиян изписа на ръката си.Само преди месец обяви,
Коментари Харесай

Джулиана Гани пак стяга сватба

 Романтичното предложение Илиян изписа на ръката си. Романтичното предложение Илиян изписа на ръката си.
Само преди месец разгласи, че се разделя със Станимир

Джулиана Гани получи ексцентрично предложение за брак още преди публично да е поставила завършек на предходния. Новият обичан на плеймейтката – фитнес инструкторът Илиян Найденов написа сантименталната оферта на ръката й с писалка. А позитивният отговор русокоската пък написа на своята ръка, както и семейството Найденова.

Трогателната фотография бе споделена в обществените мрежи и бързо умили почитателите на една от най-новите всемирски двойки. Някои консуматори обаче видяха, че явно бъдещият жених има проблем с правописа на британски и е поправял и драскал думите, изписани с писалка. Дали и по кое време ще има нова женитба следва да стане ясно скоро, само че двамата влюбени ще би трябвало да изчакат преди да минат под венчило. Причината е, че Гани още не е поставила публично завършек на предходния си брак с различен фитнес инструктор – Станимир.
Двамата бяха семейство по-малко от година. Джулиана разгласи раздялата им преди месец и незабавно по-късно сподели новия си обичан. През последните седмици двамата не стопират да пътуват и са неразделни, което проличава от изявленията им в обществените мрежи.

Блондинката призна, че до края на първия й брак се стигнало, тъй като брачният партньор й бил ленив и променлив, а за всичките първокласни почивки плащала единствено тя.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР