Романтичното любовно шоу ще стартира този месец. И въпреки, че

...
Романтичното любовно шоу ще стартира този месец. И въпреки, че
Коментари Харесай

И новият Ерген като стария: Силикон, екстеншъни , мигли и скандали

Романтичното любовно шоу ще започва този месец. И макар, че фотосите по него от дълго време завършиха, феновете чакат с изненада да видят по какъв начин ще поддържат връзка момите между тях тази година.

От двата предходни  сезона разбрахме, че да се борят  толкоз доста дами за сърцето на един мъж няма непозволени средства с цел да го завоюват.  И новия сезон ни дава обещание да станем очевидци на грозни думи, излезли от устата на хубавици, скубане на дълги коси и кавги с единствена цел ергенът да обърне повече внимание на някоя красавица. И в двата предни сезона станахме очевидци на крайности. Като по какъв начин да вземем за пример Капитонова разплакваше Алекс  Гърдева. Но в краен резултат рускинята завоюва сезона, само че не съумя да завоюва Виктор.

В промото, което към този момент тече от „ Ергенът 3 ” може да забележим, че нещата се повтарят. Момите, не са някои хрисими и скромни момчета, а употребяват същите  похвати, познати от много време единствено и единствено да впечатлят новия ерген и да станат известни.

Повечето дами ще разходят силикона си в имението и ще ни покажат новия си тунинг. А и репликите им са едни и същи като на предните моми. С една дума нищо ново под слънцето.

Е, въпреки всичко има една оригиналност, която няма по какъв начин да отминем току-тъй. Жената до водещият Наум Шопов  също се е набутала в новия сезон. Теа Минкова ще бъде утешителка на изгонените моми и ще ги подлага на разпит какви са проектите им в бъдеще.

Автор: vihrogon.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР