Романтично предложение в Ню Йорк и екзотична сватба в МеделинКогато

...
Романтично предложение в Ню Йорк и екзотична сватба в МеделинКогато
Коментари Харесай

Настася Искренова живее в истинска приказка

Романтично предложение в Ню Йорк и екзотична женитба в Меделин

 50-10  50-2  50-1  50-9  50-4  50-5  50-6
Когато любовта се настани в живота на хората, той се трансформира в приказка. Така се случва с Настася и Джонатан Баер, които през миналата 2018 година подвигнаха женитба за знамение и приказ.

Някои ще попитат: Семейство Баер – кои са тези изцяло непознати,? Това не са измислени герои от така наречен български елит, не са участници от някое телевизионно риалити, не са и лъскави облици от шоубизнеса. Това са най-обикновени хора, които живеят и работят от другата страна на Атлантическия океан. Той е управител в огромна компания за онлайн търговия. Тя е

някогашна състезателка по фигурно пързаляне


и сега е управител в огромна софтуерна компания. Освен това е щерка на един от най-обичаните български футболисти Божидар Искренов. Фамилията Искренов легитимира младата двойка пред необятната общност у нас. Уважаваният от левскари и цесекари нападател, Радостта на народа, майсторът на импровизацията, неподражаемият актьор с топка или просто Гибона, както го назовават всички, през лятото съобщи щерка си Настася в ръцете на нейния фаворит Джонатан.

Това се случи надалеч от България отвън светлината на медийните прожектори. Екзотичната женитба в Южна Америка не попадна в епицентъра на новините у нас. Тази история не може да бъде разказана в цялостния й искра, нито да бъде съпреживяна в профил, само че може да бъде показана през очите на сватбените фотографи и да бъде гарнирана с малко повече информация за събитията и основните настоящи лица в тях.

Настася е щерка на Искренов от първия му брак


с красивата стюардеса Алина, която се усмихваше като фотомодел от календарите на БГА “Балкан ”. Семейството има и наследник Георги, който става състезател и треньор по хокей на лед. Настася е кръстена на Настася Кински – обичаната актриса на Гибона, а Георги – на татко му. Двете деца израстват в Съединени американски щати дружно с майка си Алина и приключват университети там, като редом с ученето спортуват доста интензивно. Георги дълго време е звездата на българския народен тим по хокей, а Настася се занимава с фигурно пързаляне – първо като играч, след това като треньор, а последното й спортно амплоа е инструктор по йога.

Дъщерята на Искренов получава предложение за брак на петата година от връзката си с Джонатан. Предварително

младоженецът се свързва по вайбър с бъдещия си тъст


и желае ръката на щерка му. Гибона елементарно дава единодушието си, само че без да споделя нищо с Настася, с цел да не скапва изненадите, които предстоят.

По случай годишнината от първата им сантиментална среща, Джонатан предлага на Настася пътешестване до нейния обичан град Ню Йорк. Тя се съгласява, без въобще да подозира, че ще помни този уикенд да края на живота си. Двойката постоянно посещава Ню Йорк, тъй като е едно от желаните от тях места за разходки и превозване на свободните дни.
Колко особено е това пътешестване си личи още при идването. Оказва се, че Джонатан е резервирал апартамент във вековния хотел “Плаза ” в Манхатън против Сентръл Парк. Така бъдещият жених

сбъдва една от детските фантазии на своята дама


да бъде посетител на фамозния 20-етажен хотел на Пето авеню.

Изненадите за девойка Искренова не свършват дотук, а едвам стартират. Джонатан скрито е поставил в куфара си бутилка фантастично италианско вино, което двамата са купили от предходна отмора в Тоскана и са се зарекли да отворят при доста специфичен случай. Когато сядат в ресторанта да вечерят, сервитьорката им сервира въпросното вино. Настася не може да повярва на очите си и възкликва учудена: “Но това е същата бутилка, която купихме от Италия толкоз от дълго време! ”

На другата заран след закуска Джонатан загатва, че е подготвил още една изненада. Двамата излизат на безгрижна разходка в Сентръл Парк и с всяка крачка се приближават до заветния момент. Когато доближават живописния шадраван със статуята на Ангела на водите, бъдещата младоженка чува позната мелодия. Някой зад колоните стартира да пее шлагера All of Me на Джон Леджънд. Сърцето на Настася ще експлоадира, тъй като това е песента, която дружно с Джонатан преди дълго време са избрали за своя сватбена ария. Той употребява момента и

пада на колене пред бъдещата си брачна половинка


Този магически момент принадлежи единствено на тях двамата. Но когато се оглеждат, схващат, че в действителност за заобиколени от минувачи, които им ръкопляскат и ги поздравяват.

Ето по този начин девойка Искренова споделя “да ” на предлагането да стане мисис Баер и да показа остатъка от живота си с Джонатан.

Следва сватбата. Датата и мястото не са определени инцидентно – 08.08.2018 година в Меделин. Съвпадението от числа в сватбения ден би трябвало да донесе шанс, а колумбийската столица дава обещание незабравимо прекарване за младоженците и техните посетители. Майката на Джонатан и вторият му татко имат къща там. За организацията на огромното събитие оказва помощ специфична компания за сватбени тържества. За церемонията е определена

живописна хасиенда в планината


Всички близки и другари са настанени в бутиков хотел, където са посрещнати с празненство на покрива с превъзходна панорама към града.

Бракосъчетанието е планувано за съботния следобяд, а празненството е вечерно под намерено небе. Булката свети в зашеметяваща бяла рокля с дълъг шлейф, а младоженецът е кокетен в грациозен наследник костюм с папийонка. Божидар и Георги Искренови имат значими функции в формалната част, а майката Алина се просълзява в мига, в който вижда щерка си като принцеса в булчинска рокля…

Така стартира приказката на Настася Баер и приключва интервалът, в който тя носи семейството Искренова. Ред е на нейния брат Георги да съобщи тази славна фамилия за идващите генерации.

Детство


Булката е израснала на „ Герена “ с баница и боза


Младото семейство на Настася и Джонатан Баер сега живее в тексаския град Остин, където всяка година се организира едно от най-посетените надпревари от “Формула 1 ” за Гран при на Съединени американски щати. Двамата доста обичат да пътуват и са обиколили повече от 20 страни. Сред обичаните им места са Париж, Лондон, Капри, мексиканският курорт Тулум и крайбрежният град Чарлстън в Южна Каролина. През идната година Настася ще се завърне като мисис Баер в България, защото със брачна половинка си възнамеряват да посетят негови родственици в Испания и нейните близки у нас.

Дъщерята на Божидар Искренов няма доста мемоари от родината, защото от дребна живее в чужбина. Тя се ражда през 1988 – поледната година на татко й в “Левски ”, преди да излезе да играе в чужбина за “Сарагоса ”.

“Той постоянно ни водеше на стадиона, до момента в който тренираше. Сутрин ме носеше в колата, до момента в който спях, и ми купуваше баница и боза. Щом се събуждах в колата, взимах си закуската и отивах да го виждам по какъв начин тренира ”, спомня си Настася.

Тя в никакъв случай няма да не помни по какъв начин публиката крещи “Гиби, Гиби ”, когато татко й се появи на стадиона. “Веднъж, преди 15 години, отидохме да гледаме мач на “Левски ”. Щом хората го видяха на трибуните, започнаха да викат името му и по този начин повече от пет минути ”, споделя с еуфория дъщерята на Искренов.

Макар че живее на хиляди километри от България, публиката на “Левски ” е в нейното сърце, което вечно е “синьо ”.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР