Романтичните отношения рядко са безпроблемни. Понякога възникват разногласия и конфликти

...
Романтичните отношения рядко са безпроблемни. Понякога възникват разногласия и конфликти
Коментари Харесай

Вижте тези 5 навика, които убиват връзките

Романтичните връзки рядко са безпроблемни. Понякога пораждат различия и спорове сред сътрудниците. Това се трансформира в съществено тестване за любовта. Продължаването на връзката или разпадането й зависи от способността ви да решавате сходни проблеми. Обикновено в такива обстановки се предлага да се покаже мъдрост и далновидност. Има обаче привички, които унищожават любовните връзки. Подобни линии на държание наподобяват "мъдри " единствено на пръв взор, само че в действителност те не способстват за поддържането на любовта, а единствено изострят обстановката.

Мълчанието
Мълчанието постоянно се назовава злато. Смята се, че оказва помощ да се избегнат спорове. Въпреки това, мълчанието за проблемите във взаимоотношенията не ги взема решение. Много по-ефективно е да имате откровена полемика с сътрудник по всички зародили различия. Ако мълчите и избягвате да говорите за проблемите си, значи имате вътрешен дискомфорт. Постоянното прикрито изтощение може да бъде нездравословно за една връзка.

Безразличието
Освен да мълчим, има и друга неверна тактичност. Един от сътрудниците демонстрира равнодушие към казуса и се пробва да го пренебрегва. Той заобикаля всевъзможни диалози по тази тематика и с цялата си осанка демонстрира, че този въпрос не му е забавен.Ако сте безразлични към зародилия проблем, тогава сътрудникът има право да се съмнява във вашата обич. В последна сметка е невероятно да бъдеш апатичен към обичан човек.

Споделяте проблемите си
Добре е да споделите проблемите си с приятелите си. Но когато става въпрос за обич или фамилни връзки, не е нужно постоянно да бъдете прекомерно откровени. Тези проблеми би трябвало първо да бъдат разисквани с колегата ви. Може да е неудовлетворен от вас, поставяйки персоналните ви проблеми за разискване с други хора. Това държание не предизвиква доверието във връзката.

Блокирате се
Много хора след свада или възмущение против сътрудник изчезват и блокират всички контакти. Това не значи, че те са подготвени да прекратят връзката. Най-често те се пробват да научат другата си половинка на урок по този метод. Бягането и блокирането на достъпа приказва единствено за психическа незрялост. Такъв човек се държи като малко, капризно дете. Това държание е малко евентуално да усъвършенства връзките с колегата ви.

Включвате трети страни
Понякога хората освен споделят проблемите си, само че и вземат участие трети лица в решаването им - другари, родители или родственици. Молят околните да работят като медиатори сред тях и колегата. Това е възможно единствено в доста съществени обстановки. В множеството случаи една двойка е в положение да реши проблемите си независимо.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР