Романтични признания и абсурдни ситуации очакват зрителите в новия двоен

...
Романтични признания и абсурдни ситуации очакват зрителите в новия двоен
Коментари Харесай

Любовни терзания обземат „Полицаите от края на града“

Романтични самопризнания и неуместни обстановки чакат феновете в новия двоен епизод на полицейската комедия тази неделя в 20.00 ч. по NOVA. “Полицаите от края на града “ ще са в плен на любовта, която ще се придвижи и в РПУ Запад.

Новият случай, с който се заемат познавач служителите на реда, е повече от специфичен, тъй като в него е забъркана депутатска щерка - жертва на фракция. Под прикритие би трябвало да бъде внедрен човек от екипа и още веднъж Калата е този, който пасва идеално на профила. За да го одобряват „ да служи на Сатаната “, ще му се наложи да опита халюциногенни гъби, а резултатът ще бъде повече от забавен.

Това обаче не е единственият проблем за Калата. Джиджи ненадейно отпътува и го оставя самичък, с едно писмо и двама „ любовни специалисти “ – Крис и Пацо. Той е решен да се бори за сърцето й, само че пътят му към нея минава през синовете й. Как ще се оправи Калата с нелеката задача – следва да разберем.

Марги и Господинов имат празник – 1 месец откогато са дружно, и тя взема решение да го изненада с… баница с праз. И до момента в който Господинов се чуди по какъв начин да скъса с нея без да я нарани, буйна случка и едно самопризнание тотално ще трансформират обстановката и ще нагорещят ситуацията в РПУ Запад.

Пламенов пък има съществени главоболия освен в службата, само че и вкъщи. Нели желае да имат второ дете, а обвинена като дилър на дрога ще се окаже в дома му по покана на брачната половинка му. И това не е всичко - Криси редовно бяга от час, има съществени пропуски в учебно заведение и незабавно се нуждае от помощ и частен преподавател по математика. Кой би могъл да се оправи по-добре със задачата от Господинов, който е бил цялостен първенец в учебно заведение?

Не пропускайте премиерния двоен епизод на “Полицаите от края на града “ – в неделя от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални вести за поредицата ще откриете на уеб страницата на сериала на NOVA и на формалната страница на “Полицаите от края на града” във Фейсбук.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР