Романтичната връзка между легендарния вратар на Реал Мадрид Икер Касияс

...
Романтичната връзка между легендарния вратар на Реал Мадрид Икер Касияс
Коментари Харесай

Скандално разкритие за Касияс и предполагаемата му българска любовница

Романтичната връзка сред именития вратар на Реал Мадрид Икер Касияс и българката Надя Александрова продължава, а за това оповестява списанието „ Semana “, представен от dsport. Според последните информации преди три седмици двамата са били засечени в ресторанта „ La Tienta “ в испанската столица.

Касияс е бил в компанията на Луиш Фиго и още няколко мъже, до момента в който обособена маса е имало за техните девойки.

Келнер от заведението разкрива пред „ Semana “, че Касияс се е целувал с Надя Александрова пред тоалетната, както и на масата пред Фиго.

„ Когато отидох до тоалетната, ги открих на площадката пред нея да се целуват. След това Касияс не се притесняваше да я целува и пред Фиго “, споделя келнерът.

„ Двамата не се интересуваха изключително от това, че хората ги виждат “, добави той.

Келнерът също по този начин декларира, че Надя и Икер са останали известно време сами на бара.

„ Никога не съм желала това да бъде обществено притежание “, сподели младата българка пред „ Semana “. Тя прибавя, че в случай че е желала да продаде фотосите си с него, е щяла да го направи през 2019 година.

„ Икер е прелестен човек “, декларира българката.

В списанието Надя удостоверява, че връзката ѝ с Икер е почнала през 2019 година, до момента в който той беше женен за Сара Карбонеро.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР