Романтичната приказка между Ирина Шейк и Брадли Купър очевидно върви

...
Романтичната приказка между Ирина Шейк и Брадли Купър очевидно върви
Коментари Харесай

Свърши ли романтичната приказка на Ирина Шейк

Романтичната приказка сред Ирина Шейк и Брадли Купър явно върви към своя край. Според близки до двойката някогашната другарка на футболната суперзвезда Кристиано Роналдо към този момент не живее в имението на артиста, а връзките им не вървят безпрепятствено от няколко месеца насам.

„ Двамата последователно охладняха един към различен и Ирина реши, че ще е най-добре да се изнесе от вкъщи им. Единствената причина, поради която към момента пробват да оправят връзките си, е щерка им. Но ситуацията напълно не е розово. Нито един от двамата не е благополучен, връзката им виси на косъм “, споделя неизвестен източник пред медиите.

За влошените връзки сред Брадли и Ирина се приказва от месеци насам, изключително след осъществяването на артиста и Лейди Гага на премиите „ Оскар “. Още тогава в обществените мрежи се появиха редица мнения за прекомерно интимното им театрално държание. Двамата съумяха да пресъздадат по необикновен метод екранната си любовна история, като изпяха шлагера Shallow. Точно по това време Лейди Гага пък приключи връзки с годеника си, а в медиите се появиха подозрения, че повода за това е точно Купър и зародилата се същинска обич.

Дълго време певицата и артистът не разясниха слуховете, само че след няколко седмици Лейди Гага показа, че с артиста я събират само необикновено другарство, професионален ангажимент и нищо повече.

www.woman.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР