Романтичната комедия Бодигард“ с вече покойната Уитни Хюстън и алфа

...
Романтичната комедия Бодигард“ с вече покойната Уитни Хюстън и алфа
Коментари Харесай

Любов с бодигарда

Романтичната комедия „ Бодигард “ с към този момент починалата Уитни Хюстън и алфа мъжкаря Кевин Костнър има версии и „ онлайн “. Ето и топ 5 на историите, в които той е висок, широкоплещест и бруталена, а тя е известна, секси и сякаш беззащитна.

Бритни Спиърс

През 2016-а поп принцесата страда от нещастна обич, до момента в който в един миг не подвига взор към мъжа, който я охранява. Бритни рядко е споделяла за обичания си, който беше неразделно до нея и синовете й. Уви, идилията беше за малко.

Мадона

През 1992-а поп кралицата завъртя главата на телохранителя си Джеймс Олбрайт. Любовта им продължи две години. Вероятно индивидът не е понесъл най-скандалния интервал в кариерата на звездата, когато тя албума „ Erotica “ и книгата „ Sex “. Говори се, че през това време тя постоянно му изпращала писма с голи фотоси и пакетчета с бикините си. По-късно Джеймс й отмъсти, като пусна съвсем всички колета на аукцион и завоюва 200 000 $. Това ядоса Мадона, тъй като таман тогава тя и мъжът й Гай Ричи осиновяваха първото момченце от Малави.

Aнастейша

Анастейша напряко се омъжи за своя охранител Уейн Нютън. Той безусловно рискува живота си поради нея и по този начин напомни за сюжета на „ Бодигард “. През 2003-а певицата се разболя от рак, от който – за благополучие – се отърва след интензивно лекуване, само че изпадна в меланхолия. Нютън обаче беше компактно до нея. Тъмнокожият познавач по бойни изкуства в тези времена се оказа идеалният сътрудник. Но Анастейша го изгони след три години с аргумента, че към този момент не е щастлива.  

Принцеса Стефани

Стефани, по-малката щерка на принц Рение и Грейс Кели, се омъжи за своя телохранител през 1992-а, като в това време му роди две деца. Въпросният господин - в предишното риболовец и търговец, обаче не беше приет от княза. Три години по-късно жълтата преса пусна фотоси на въпросния Дюкре в голите прегръдки на някоя си „ Мис Голи гърди “ Фили Мол-Хаутмън. Стефани се разведе и се утеши в обятията на различен телохранител – Джин Готлиб. Той е бащата и на щерка й Камила, която се появи през 1998-а.

Хайди Клум

Супер моделът се раздели с артиста Сийл след 7 години брак и три деца, а едвам наскоро стана ясно, че повода за развода се споделя  Мартин Кристен – телохранителят на дамата. Въпросният господин бил идеалният брачен партньор, който отлично се разбирал с отрочетата на Хайди и ги гледал повече от родния им татко. Романът не продължи дълго, само че обезпечи на Клум време да се отърси от депресията, разясняват всемирски хроникьори.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР