Рома спечели с 2:0 домакинството си на Емполи след два

...
Рома спечели с 2:0 домакинството си на Емполи след два
Коментари Харесай

Два корнера в първите шест минути осигуриха победата на Рома

Рома завоюва с 2:0 семейството си на Емполи след два ранни гола. Римляните откриха резултата във втората минута, откакто Ибанйес засече с глава центриране от ъглов удар на Пауло Дибала. Аржентинецът извърши нов корнер в шестата минута, а този път Тами Ейбрахам се разписа.

След разочарованието през седмицата и отпадането от Купата на Италия след загуба от Кремонезе римляните изиграха много по-добър мач и можеха да завоюват с по-голяма разлика. Успехът ги изкачи краткотрайно на трето място, като те имат 40 точки, колкото има вторият Интер. “Вълците ” прекратена серия от шест следващи мача без загуба на Емполи.

Дибала имаше късмет и да се разпише след подаване на Матич, само че стреля около вратата. Ейбрахам също имаше други благоприятни условия. При една от тях той още веднъж бе оставен непокрит и насочи удар с глава, само че Викарио го отрази. Емполи имаше своите шансове, като най-големият бе пропуснат от Ебуахи, който наоколо до вратата не уцели добре топката и я прати над гредата.

Малко след почивката Викарио направи ослепително тройно избавяне. Той първо се оправи с удар от воле на Дибала, по-късно с добавката на Манчини, а след това мазета с крайник топката, откакто Ейбрахам я насочи към мрежата. През второто полувреме Рома понижи темпото и разреши на противника са сътвори някои положения. Малко преди края новото попълнение Диего Йоренте дебютира за “вълците ”.

" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР