Рома пристига в България без трима от основните си футболисти

...
Рома пристига в България без трима от основните си футболисти
Коментари Харесай

Рома идва в София без няколко основни футболисти

Рома идва в България без трима от главните си футболисти за мача против ЦСКА-София от последния кръг на груповата фаза на Лига Европа. Старши треньорът на отбора Пауло Фонсека реши да даде отмора на Един Джеко, Хенрих Мхитарян и Леонардо Спинацола и тримата не попаднаха в групата за дуела с " армейците ".

В състава се завръща бранителят Крис Смолинг, който е възобновен от травма в коляното и откри място в групата за гостуването в София. Както се очакваше, Фонсека попълни групата с осем юноши. Първа повиквателна за мъжете получи Мори Бамба, а Рикардо Черво и Едуардо Бове се надяват да се причислят към другите младоци Томазо Миланезе, Филипо Трипи и Рикардо Калафиори, които към този момент записаха игрови минути в Лига Европа.

Рома идва в София през днешния ден следобяд и няма да организира публична подготовка на Националния стадион. Италианците ще бъдат настанени в столичния Гранд Хотел " Милениум ".Двубоят е на следващия ден от 19.55 часа и е без значително значение и за двата тима. Рома към този момент си обезпечи първото място в група " А ", а ЦСКА заема последната позиция с едвам 2 извоювани точки и без маркиран гол.

Групата на Рома: Пау Лопес, Берти, Бур, Карсдорп, Жуан Жезус, Смолинг, Фацио, Кумбула, Перес, Калафиори, Вияр, Диавара, Бове, Миланезе, Трипи, Педро, Майорал, Перес, Черво, Бамба.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР