Рома приема Наполи на Олимпико в един от най-интригуващите сблъсъци

...
Рома приема Наполи на Олимпико в един от най-интригуващите сблъсъци
Коментари Харесай

Сблъсъкът между Рома и Наполи може да даде много отговори - букмейкър излиза със специално предложение

Рома приема Наполи на " Олимпико " в един от най-интригуващите конфликти от 11-ия кръг на Серия " А ". Двата отбора, които имат упоритостите да играят значима роля в шампионата, са разграничени единствено от една точка сега. " Вълците " се изкачиха в класирането и към този момент са четвърти, откакто реализираха две следващи победи в последната седмица.

Наполи е в серия от две следващи равенства, тъй че тимът на Карло Анчелоти ще желае да реализира триумф на " Олимпико ", с цел да се приближи до водачите Ювентус и Интер.

Интересното е, че в последните шест дербита сред тези два тима нито един път домакинът в съответния конфликт на реализира победа. Наполи завоюва предходните си три мача с Рома на " Олимпико ", като в последния дуел резултатът бе 4:1 в интерес на отбора от Неапол.

Какво ще ни предложи този път огромния конфликт ще забележим в събота от 16:00 часа, когато стартира дуелът на " Олимпико ". За да бъде още по-интересно прекарването за почитателите, интернационалният букмейкър bwin дава специфична оферта за огромния мач - коефициент 50 при залог на обичания тим. Предложението важи при нова регистрация и е с оптимален залог от 1 евро.

ВХОД КЪМ ОФЕРТАТА

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР