Рома победи с 1:0 гостуващия Верона и се изравни по

...
Рома победи с 1:0 гостуващия Верона и се изравни по
Коментари Харесай

Труден успех върна Рома на третото място

Рома победи с 1:0 гостуващия Верона и се изравни по точки с Милан, като измести " росонерите " от третото място в класирането на Серия " А ". В воин за " джалоросите " се трансформира привлеченият през януари Ола Солбакен.

Норвежкият халф за първи път стартира като титуляр, а в края на първото полувреме донесе успеха на отбора си с прекрасен удар след пас на Леонардо Спинацола. Верона не сътвори съвсем нищо в офанзива и остана в зоната на изпадащите с актив от 17 точки.

След дуела с Република България Залцбург в Лига Европа проблемите с контузени футболисти в Рома се усилиха и Жозе Моуриньо се видя заставен да направи съществени разбърквания в състава, като даже върна измежду титулярите отлъчения до неотдавна Рик Карсдорп.

Нидерландецът не беше играл от ноември, когато Моуриньо го набеди за изменник. В средата на терена до Браян Кристанте започва Едоардо Бове, а зад възобновения от простуда Тами Ейбрахам започнаха Стефан Ел Шаарауи и Солбакен.

Верона сподели незабравим напредък под управлението на Марко Дзафарони и взе 8 точки от 4 мача, като се надяваше да продължи възходящото си показване и на " Олимпико ". Новото попълнение Адолфо Гаич поведе офанзивата, а най-близо до него действаха Сирил Нгонге и Дарко Лазович. Мигел Велосо, Тома Анри и Милан Джурич пропуснаха визитата във Вечния град поради контузии.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР