Рома няма никакво желания да се раздели с един от

...
Рома няма никакво желания да се раздели с един от
Коментари Харесай

Рома не пуска Дзаниоло за по-малко от 70 милиона евро

Рома няма никакво стремежи да се раздели с един от най-перспективните си млади играчи Николо Дзаниоло. 19-годишният гений пристигна през предишното лято от Интер като част от договорката за Раджа Наинголан, само че бързо се наложи като главен футболист в състава на “Вълците”. Това обаче незабавно притегли вниманието на грандовете, които се подредиха на опашка за подписа му.

От Рома обаче за момента отхвърлят всички предложения, като биха го продали единствено, в случай че получат прекомерно положително предложение, което не могат да откажат, какъвто бе в казусът с прехвърлянията на Мохамед Салах и Алисон в последните години. Римляните ще желаят да получат най-малко 70 милиона евро, с цел да се разделят с Дзаниоло, написа “Скай Италия”.

До момента интерес към Дзаниоло са посочили от Ювентус, Арсенал и Тотнъм. Талантът записа 36 мача през миналия сезон, в които означи 6 гола. Освен това той записа и два мача за националния тим на Италия, а сега е част от младежкия народен тим до 21 години, който ще играе на Европейското състезание.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР