Рома има желание да привле Педро през лятото. Договорът на

...
Рома има желание да привле Педро през лятото. Договорът на
Коментари Харесай

Рома с интерес към Педро

Рома има предпочитание да привле Педро през лятото. Договорът на 32-годишния испанец с Челси изтича и той ще стане свободен сътрудник.

Педро има над 200 мача за Челси след идването си на " Стамфорд Бридж " от Барселона преди пет години, като в този интервал стана първенец на Англия и завоюва Лига Европа и Купата на Англия.

Контузия в ахилеса оказа съществено въздействие на представянето му този сезон. Франк Лампард разчиташе повече на младите гении, а при съществуването на Кристиан Пулишич и предстоящото идване на Хаким Зиеш възможностите на испанеца биха били още по-ограничени. На този стадий лондончани не считат да му оферират нов контракт.

Roma are interested to bring in Italy Pedro, who will become a free agent this summer.#pedro #roma #seriea #football #footballisawesome #transfermarket pic.twitter.com/GXqyA6azWd
— betzest (@betzestofficial) April 30, 2020
Той обаче е на челно място в листата на треньора на Рома Пауло Фонсека. Римляните към този момент са се свързали с представители на Педро, като са му предложили заплата от 3 милиона евро на сезон. Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР