Рома гостува на Лудогорец в първи мач от груповата фаза

...
Рома гостува на Лудогорец в първи мач от груповата фаза
Коментари Харесай

Шимунджа за мача срещу Рома: Трябва да се насладим на напрежението

Рома гостува на Лудогорец в първи мач от груповата фаза на тазгодишното издание на Лига Европа, а старши-треньорът на българския отбор - Анте Шимунджа, изрази вяра, че напрежението ще се отрази добре на играчите му с оглед класата на противника.

„ Напрежението може да бъде и положително. Ние вкарваме такова напрежение в тима, с цел да можем да се развиваме и да подобряваме нещата. Утре е ден, в който би трябвало да се насладим на този вид напрежение. Когато започнах да работя с играчите още в първия ден, моето обръщение бе, че няма значение против кого и къде играем, нашата цел е единствено една – победа. Съгласен съм, че на хартия Рома е много пред нас. Идват от едно от най мощните шампионати. Единственото, което можем да създадем и ще създадем е да имаме нрав на спечелили “, сподели Шимунджа на днешната си конференция, представен от Sportal.

Наставникът съобщи, че новото попълнение Витри ще бъде разполагаем за този мач, само че Педро Енрике и Педро Нареси към момента не са упражнявали задоволително с сътрудниците си, с цел да се впишат задоволително добре в мач от евротурнирите.

„ Разградчани “ ще играят против „ римските орли “ на 8 септември от 19:45 часа на своя стадион „ Хювефарма Арена “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР