Ром от Хасково обяви стачка в затвора, не му давали

...
Ром от Хасково обяви стачка в затвора, не му давали
Коментари Харесай

Стачкуващ затворник задигнал телефон от съдия

Ром от Хасково разгласи стачка в пандиза, не му давали да работи

Телефонът на областен арбитър от Хасково отмъкнал Емил Асенов, който подвигна стачка в пандиза в Стара Загора, разкриха източници на " Хасковска Марица ".
Емил направил кражбата т.г. преди още веднъж да го тикнат зад решетките. Ромът разрушил колата на магистрата, до момента в който била паркирана пред блок, и отмъкнал GSM-а. Съдът в Хасково е пратил това дело до Върховен касационен съд, с цел да бъде разпределено за гледане от различен областен съд. Причината е да не се породят подозрения за пристрастност от сътрудниците на магистрата.
Както към този момент писахме, 30-годишният рецидивист протестираше зад решетките, че не му разрешавали да работи. Ако това беше станало, 2 трудови дни щели да му се зачитат за 3 излежани. Поводът да не разрешат на Емил да се употребява от въпросната благина бил, че има висящи каузи.
Едно от тях мина в края на тази седмица. Хасковският областен съд наложи година и половина затвор на Асенов за кражба на колело. Рецидивистът отмъкнал велосипеда тази пролет от мазе в регионалния град.
Ромът има и още едно висящо дело в същия град. Преди да го опандизят той разрушил витрина на магазин, вмъкнал се вътре и свил оставените оборотни 58 лв..
" Емо спря със стачката, щото огладня ", прецизираха съратници на Христов от пандиза. Те допълниха, че хасковлията почнал и да се просвещава. В килията той сега залягал над уроците за осми клас./Марица
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР