Ролята на служебното правителство е да подготви изборите. Тогава имах

...
Ролята на служебното правителство е да подготви изборите. Тогава имах
Коментари Харесай

Меджидиев: Ще имаме безплатна за всички Спешна помощ по въздух

" Ролята на служебното държавно управление е да приготви изборите. Тогава имах задачата да се оправя коронавирус рецесията, тъй като тогава още бяхме в извънредна епидемиологична обстановка и с концепцията нещо малко да помогнем за тези 3 месеца, които ни предстояха в опазването на здравето. В тези към този момент 7 месеца, мога да ви кажа, че проблемите, които ние взехме решение като служебно държавно управление, особено в опазването на здравето са доста ", това съобщи министърът на опазването на здравето Асен Меджидиев.
" Направихме много и аз се гордея, че направихме неща, които някои постоянни кабинети не са ги правили ", добави той.
" Коригирахме възнагражденията на незабавната помощ, коригирахме възнагражденията на РЗИ. Спешната помощ по въздуха - преди 2 седмици подписахме с италианската компания за 6 хеликоптера, първият ще бъде получен на 15 декември. Това са старания на цялото държавно управление и в действителност ще имаме незабавна помощ по въздух, която ще бъде безусловно безвъзмездна за всички българи ", добави здравният министър. 
" Уточняваме площадките, където ще може да се каца. Уточнихме хангарите, където ще бъдат ситуирани тези хеликоптери. Първоначално ще бъдат основани в Долна Митрополия и на " Враждебна ". Отделно във всички огромни болнични комплекси подосигуряваме хеликоптерни площадки за кацане ", каза Меджидиев.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР