Ролята на лука и чесъна в диетитеЗнаете ли, че чесънът

...
Ролята на лука и чесъна в диетитеЗнаете ли, че чесънът
Коментари Харесай

Ролята на лука и чесъна в диетите

Ролята на лука и чесъна в диетите
Знаете ли, че чесънът и лукът понижават резултата от диетата с високо наличие на мазнини? В продължение на хиляди години хората по света са разпознали и употребявали невероятните лечебни изгоди на чесъна и лука.

Още през 1500 година прочие Хр. египтяните предписват чесън, с цел да лекуват голям брой болести, в това число всичко от необикновени разраствания и паразитни инфекции, до общо чувство, че са умствено или физически неспокойни. Дори Хипократ, прочут създател на актуалната медицина, го предлага за разнообразни болести, оповестяват от foodpanda.

Изследване, извършено в Нанкин, Китай, оповестено в списанието "Хранене и метаболизъм", откри, че маслата в чесъна и лука имат свойства срещу затлъстяване, които могат да противодействат на резултатите на диета с високо наличие на мазнини.

Почитателите на кето диети или високомазнини, не одобряват съвсем нищо друго с изключение на скотски мазнини. Това, несъмнено, въздейства освен на намаляването на мазнините в тялото, само че и може да даде странични резултати. Лукът и чесънът се оправят тъкмо с тези отклонения, които съпътстват високо мазнинното хранене.

Ето за какво има доста аргументи да добавите повече лук и чесън към храната на фамилията си. Не единствено те прибавят апетитен усет към вашата храна, само че те могат да оказват помощ да компенсират последствията от диетата с високо наличие на мазнини, помагайки на всички в фамилията да поддържат здравословно тегло и да предотвратяват болести, свързани с тежестта, като диабет вид 2 и сърдечни болести. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР