Ролята на Желязната лейди определено е предизвикателство пред всяка актриса.

...
Ролята на Желязната лейди определено е предизвикателство пред всяка актриса.
Коментари Харесай

Звезда от Досиетата Х ще играе Маргарет Тачър

Ролята на Желязната лейди несъмнено е предизвикателство пред всяка актриса. Сега с него следва да се сблъска и Джилиан Андерсън. Тя ще играе Маргарет Тачър в четвъртия сезон на сериала „ Короната “, написа Cinefish.

``
реклама

Звездата от „ Досиетата Х “ подписа контракт за присъединяване, само че няма да я забележим скоро в тази роля. Все отново занапред следва да гледаме третия сезон на фамозния сериал за британското кралско семейство, който ще бъде излъчен по Netflix по-късно тази година. В него ще забележим Оливия Колман, която ще замести Клер Фой в ролята на кралица Елизабет II. Тобиаз Мензис пък ще замести Мат Смит като принц Филип. Ще забележим и Хелена Бонъм Картър в ролята на принцеса Маргарет.

Действието в новия сезон стартира през 1963 година и показва зараждането на Бийтълс-манията, както и спечелването на Световното състезание по футбол от Англия през 1966 година Очакваме в него да забележим и други известни персони като Камила Паркър Боулс.

Действието в четвърти сезон ще се развива през 70-те. Тогава Тачър е определена за първата жена министър-председател на страната и ръководи с желязна ръка от 1979 до 1990 година

Наскоро Андерсън концентрира внимание с присъединяване си в различен сериал – „ Sex Education “, още веднъж по Netflix. В него тя играе секс терапевт с спорен наследник младеж. Интересът към сериала е много мощен и към този момент се заприказва за негово продължение.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР