Ролята на бизнес кредитирането преминава през революционен период. В днешната

...
Ролята на бизнес кредитирането преминава през революционен период. В днешната
Коментари Харесай

Време е за покоряване на нови върхове в бизнеса

Ролята на бизнес кредитирането минава през революционен интервал. В днешната фирмена среда бизнесът все по-често разчита на външно финансиране за посрещане на оборотните си потребности и разноски за основни покупко-продажби. Когато приказваме за разкриване на нови пазари и разширение на бизнеса, нуждата от оборотен капитал внезапно се усилва.

С търсенето на благоприятни условия за финансиране на по-големи суми съразмерно пораства и рискът за финансовите институции. Ако сте кандидатствали за заем, сте осведомени с тромавите процедури по събиране на изискана документи. Стандартно процесът по реализиране на кредитна договорка лишава от 4 до 6 седмици.

Иновацията в бизнес кредитирането към този момент съвсем година носи името Prospect Capital - компания, основана за да подкрепя развиването на междинни и огромни компании. Prospect Capital предлага постоянна финансова поддръжка за бизнеса в най-трудните и основни стадии от развиването му, а точно по пътя нагоре. Отлично знаем какъв брой е мъчно да се направи " огромната крачка ", а с цел да премине един бизнес на последващо равнище, е нужен кураж, хъс за напредък и постоянен сътрудник. Мисията на Prospect Capital е да бъде приближен финансов съдружник на своите клиенти, предлагайки бързи и гъвкави решения, съобразени с самостоятелния проблем на всеки един клиент.

Безспорно друго преимущество на Prospect Capital е съкратената процедура по набор на нужна документи за кандидатстване при първичните етапи от кредитния развой. На първи стадий от разглеждането на всяка кандидатура за бизнес кредитиране не е належащо даване на никакви фирмени документи. След авансово мнение от Кредитор, което се получава до 48 часа от кандидатстване, следва да се дават общоприети документи, доказващи финансовото положение на бизнеса, документи, свързани с поръчителство, както и достъп до фирмени архиви за бърза верификация.

Бизнес кредитирането, предлагано от Prospect Capital, стартира от 100 хиляди лева и доближава до 1 млн. лева в общоприетите покупко-продажби, според от потребностите на клиента. Компанията цели да даде качествена финансова услуга за корпоративно кредитиране от ново потомство с бързи и улеснени процедури по кандидатстване, утвърждение и самостоятелен погасителен проект. В политиката на компанията клиентът е подложен на фокус и това е и причина да не се изисква възнаграждение на такса за оценка на кредитната молба. Желанието за поддръжка и реализиране на дълготрайно бизнес партньорството са сложени над всичко. Prospect Capital e постоянния сътрудник на бизнеса в най-трудните му моменти.

" Ние в Prospect Capital залагаме на ясни и транспарантни условия, експертност и еластичност и считаме, че точно това са основните параметри при формулата за триумф. В основата на модела ни на работа е партньорски насоченият метод, който следва линията на взаимно доверие. Широкият набор от допустими обезпечения на кредитирането също ни вършат желан заемодател. И несъмнено, бързината при разглеждане на всяка обособена кандидатура ни отличава в съответния пазарен сегмент, където дръзвам да настоявам, че целим да сме изявен водач ", разяснява Мирослав Каменов, Изпълнителен шеф на компанията.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР