-Rolls-Royce Motor Cars оторизира М Кар София“ като официален сервизен партньор -Нарастващият брой автомобили

...
-Rolls-Royce Motor Cars оторизира М Кар
София“ като официален сервизен
партньор
-Нарастващият брой
автомобили
Коментари Харесай

Rolls-Royce Motor Cars оторизира „М Кар София“ като  официален сервизен партньор в България 

-Rolls-Royce Motor Cars оторизира „ М Кар София “ като формален сервизен партньор
-Нарастващият брой автомобили Rolls Royce изисква засилено присъствие в България

Rolls-Royce Motor Cars уголемява още повече клиентската си сервизна мрежа в Югоизточна Европа. „ М Кар София “, беше упълномощен със статут на сервизен център от водещия производител на луксозни автомобили Rolls-Royce. Motor Cars и вече официално ще извършва функциите на формален сервиз на Rolls-Royce Motor Cars Service в София. Той ще прави всички ремонтни и сервизни действия на автомобилите от марката Rolls-Royce.

Иво Божинов, шеф на „ М Кар София “, съобщи: “Инвестирахме в опитния ни екип и уреди, граничещи с прозведения на изкуството, с цел да успее „ М Кар София “ освен да отговори на изискванията на клиентите на Rolls-Royce, само че и да ги надвиши “. - И допълни - “Чувстваме се доста горди, че преминахме през целия сложен развой, доказвайки че можем да отговорим на условията на може би най-хубавите, и сега имаме опция да представяме най-луксозната марка ”.

Питър Шопман, районен директор на Rolls-Royce Motor Cars, разяснява: “С неотдавнашното стартиране на модела New Phantom и продължаващия интерес към по-неформалния Ghost, броят на автомобили Rolls Royce в Югоизточна Европа продължава да расте. Добрите първичните данни за продажбите на SUV-итата на Rolls-Royce Cullinan ни карат да се усещаме уверени, че ще увеличим пазарния си триумф в региона ”.

И добави - “Клиентите от България, както и притежателите на коли, които посещават тази вълнуваща част от Европа, към този момент имат подобаващ сътрудник, с който да се погрижат за сервизните потребности на автомобилите си. Нашата цел е да задоволим потребностите на най-претенциозните клиенти в автомобилния свят, където и да се намират “.

Оторизираният сервиз на Rolls-Royce Motor Cars в София – “М Кар София “, се намира в сърцето на столицата – на бул. Чернивръх 53.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР