Ролинг Стоунс“ ще бъдат част от специално звездно събитие, което

...
Ролинг Стоунс“ ще бъдат част от специално звездно събитие, което
Коментари Харесай

Роулинг Стоунс ще участват в грандиозния концерт в чест на медиците

„ Ролинг Стоунс “ ще бъдат част от особено звездно събитие , което ще се излъчва в международен мащаб в поддръжка на здравните служащи, които се борят с ковид, оповестява NOVA.

Събитието, проведено от интернационалната организация Global Citizen в съдействие със Световната здравна организация и суперзвездата Лейди Гага , има намерение да " обезпечи миг на световно единение в битката с COVID-19 ", съобщи изпълнителният шеф Хю Евънс.

Сред участниците в концерта са Тейлър Суифт, Били Айлиш, Селин Дион, Елтън Джон, Пол Маккартни и Стиви Уондър .

В шестчасовото стрийминг събитие ще се появят Кристин и „ Куин “, актьорите Дон Чедъл и Самюъл Л. Джаксън и футболната звезда Меган Рапино.

Global Citizen има намерение събитието да бъде „ сплотяващ зов “ в поддръжка на дейностите на благотворителните организации на локално равнище. Ще има апел към филантропите и държавните управления да поддържат СЗО в напъните й за реагиране на ковид.

" Живеем в в действителност значима ера, в която хората се борят - стават ли по-затворени или стават световни жители. Мога ли просто да затворя границите си или в действителност би трябвало да се грижа за здравните системи на хората от другата страна на планетата? Мисля, че в случай че COVID-19 ни е научил на нещо, то е, че заболяването някъде може да значи болест на всички места ", сподели Хю Еванс.

Над 107 реализатори са планувани да вземат участие в съботното събитие, сподели Евънс, който добави, че доста от изпълнителите - в това число и „ Ролинг Стоунс “, са чули за самодейност и са поискали да се включат. Той добави, че " не можал да повярва ", когато английските рок-динозаври се свързали с него.

Глобалното събитие в поддръжка на битката против пандемията от COVID-19 – „ Един свят: Заедно у дома ” ще бъде излъчено онлайн в ефира на NOVA в нощта на 18 против 19 април от 03:00 ч., а по-късно и в 12.30 ч. на Великден.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР