Ролевият хит Baldurs Gate 3, базиран на света на Dungeons

...
Ролевият хит Baldurs Gate 3, базиран на света на Dungeons
Коментари Харесай

Baldur's Gate 3 стана игра на годината

Ролевият шлагер " Baldur " s Gate 3 ", основан на света на Dungeons and Dragons, беше разгласен за видеоигра на годината на гала в Лос Анджелис.


Действието се развива във фантастично царство на магьосници, елфи, варвари и други герои, а играта е последната част от титулярния франчайз, основан от Larian Studios.

" Екипът на Larian посвети сърцата и душите си на тази игра в продължение на шест години, от време на време при доста сложни условия ", съобщи създателят и началник на студиото Свен Винке, до момента в който приемаше премията, съобщи Агенция Франс Прес.

" Това беше нашата Covid игра; по пътя загубихме много хора. "

Винке беше облечен в доспехи, в унисон с воин от играта, която завоюва милиони почитатели след излизането си при започване на август.

Сред другите кандидати за купата на премиите Game Awards 2023 беше играта на сървайвъл хоръра " Alan Wake 2 ", която взе основните награди за постановка и роман.

Играта, създадена от Remedy Entertainment и оповестена от Epic Games, е отдадена на създател на бестселъри, който се пробва да избяга от различно измерение.

" Когато повече от 100 души имат вяра в една и съща визия и построяват нещо от нея, можем да създадем чудеса, можем да създадем изкуство и можем да бъдем повече от сумата на нашите елементи ", сподели шефът на играта Сам Лейк, до момента в който приемаше премията.

" Нашият свят през днешния ден може да се възползва от малко повече от това. "

Церемонията включваше изяви на известни персони, измежду които Матю Макконъхи и Тимотей Шаламе, както и редица филмови откъси на нови заглавия в развой на разработка.

Японската икона на видеоигрите Хидео Коджима даде взор към играта " OD ", която прави в съдействие с артиста и режисьор Джордан Пийл.

Коджима съобщи на сцената, че работи със студията за игри за Xbox на Microsoft и с екипа на компанията за облачни калкулации, с цел да направи " OD " нещо неповторимо поглъщащо.

" Това е игра, не ме разбирайте неправилно, само че в това време е и филм; нова форма на медия ", сподели Коджима посредством преводач.

Според Kojima Productions " OD " изследва концепцията за изпитване на прага на страха, като в същото време размива границите на играта и кино лентата.

Пийл, който е режисьор на филмите " Nope ", " Us " и " Get Out ", разказва това, което Коджима основава, като изцяло поглъщащо и изцяло ужасяващо.

" Аз израснах, гледайки филми, и съм основател на игри, а Джордан израсна, играейки игри, и в този момент е кино режисьор ", сподели Коджима.

" Това съдействие ще бъде в действителност ужасно. " /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР