Роксана обвини журито в некадърност Меко казано бясна и дори

...
Роксана обвини журито в некадърност Меко казано бясна и дори
Коментари Харесай

Той е брат на фолкпевица, пробва се в Гласът на България, но го изгониха и сестра му побесня

Роксана упрекна журито в несръчност

Меко казано гневна и даже истерична е Роксана, а повода е сестринската й обич. Нейният брат Радослав Гергов - Радула беше изпъден от " Гласът на България ", откакто нито един от менторите не се обърна, с цел да го изиска в тима си.

Радо пее в напълно различен жанр от този на Роксана - пада си по хард рока и метъла, само че не съумя да впечатли с гласовите си данни никого. Това накара певицата да изригне и да упрекна в несръчност журито, изключително Дара, която, съгласно Роксана, нямала нито някакви забележителни вокални способности, нито шлагери.

" И тя ще се изрича, че той не можел да пее. Някаква певица, от която клин за зеле на става. Ще го запиша в американския формат, тъй като тукашния толерира некадърници. Вие убихте брат ми! Не ви претърпявам ", гневеше се Роксана, а потребителите се разделиха на два лагера.

Едните са на мнение, че Рокси, която по принцип си е много експанзивна, е показала неблагоприличие и даже безочливост.

" Тя за каква се има?! Това шоу да не й е бащиния?! Като не са харесали осъществяването на брат й, значи не са. А и ние го слушахме, надалеч е от Фреди Меркюри или вокала на Металика, хайде апелирам ви се ", разясняват едни. Други пък схващат певицата и гнева й, тъй като кръвта е по-силна от всичко, изключително, когато си в в действителност близки връзки с роднините си.

" Пее си момчето, права е Рокси. Всеки би се ядосал, в случай че на мястото му беше негов непосредствен. А и Дара в действителност какъв потенциал е, че да се прави на наставник поредна година?! ", считат те.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР