Роксана Кирилова сподели впечатленията си от филма и емоциите, които

...
Роксана Кирилова сподели впечатленията си от филма и емоциите, които
Коментари Харесай

Мисис България Роксана Кирилова: Всеки родител трябва да се запознае с учителя Теодосий Теодосиев и неговата Формула!


Роксана Кирилова показа усещанията си от кино лентата и страстите, които са я завладели след прожекцията.

- Участвате интензивно в благотворителни начинания, присъствате на литературни четения, подкрепяте разнообразни дела. Защо решихте да отидете на представянето на кино лентата “Формулата на Тео “ във Варна? Имаше прожекции и в София…

- Организаторите на събитието ме поканиха с заричане за прекрасен филм, среща с режисьора Николай Василев и полемика с Теодосий Теодосиев. Можеш ли да се лишиш от такова прекарване?

Да участвам на това събитие беше чест за мен. Това не беше просто прожекция на български, документален филм. „ Формулата на Тео “ е филм с задача. Той въодушевява, зарежда и те кара да се замислиш. Невъзможно е да останеш безучастен, откакто си го гледал. Анализираш, обсъждаш и пренареждаш в главата си.

Благодарна съм от сърце, че имах и опцията да се срещна персонално с учителят, вдъхновителят и будителят Теодосий Теодосиев. Той е популярен човек, тъй като е ЧОВЕК.

- Какво научихте от срещата с него?

- През цялото време, до момента в който гледах кино лентата, записвах разнообразни негови изречения на телефона си. Имаше и такива, които не съумях да си запиша.

Теодосий Теодосиев споделя, че зад огромните триумфи на нашите деца, преди всичко, са заслугите на родителите. Също и че има доста умни деца, само че когато са невъзпитани, знанието се умножава по нула. Тео предизвиква децата да бъдат свободолюбиви, тъй като свободата е производителна мощ. „ Не може една лимитирана персона да направи открития. “, споделя той.

Аз също мисля по този начин и по тази причина се старая да дам на сина си нужното образование и по едно и също време свободата да мисли, и да развива умствените си благоприятни условия.

Много неща научих от кино лентата и от срещата с учителя, само че една поговорка ми стана обичана и тя е: „ Най-ценният и най- скъпият артикул, след време, ще бъде положителното обучение. “
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР