Роксана е разревала колеги с актуалния си хит „Спомени”, сподели

...
Роксана е разревала колеги с актуалния си хит „Спомени”, сподели
Коментари Харесай

Роксана разкри кога е видяла истинските лица на близки хора

Роксана е разревала сътрудници с настоящия си шлагер „ Спомени”, показа тя, написа HotArena.

Пайнерката се е шокирала, когато малко след премиерата на парчето почнали да ѝ звънят и да ѝ споделят възхищението си, само че и се тормозила от прочувствените реакции. Роксана даже си помислила, че „ Спомени” няма да се хареса на феновете, защото е прекомерно „ тежка” ария. За нейна наслада, обстоятелствата бързо я опровергали.

„ Не съм очаквала, че толкоз доста сътрудници ще ми звъннат, плачейки. В първия миг споделих: „ Абе, за какво ревете?”, аз я направих по-ритмична”, споделя Роксана. В момента гласовитата циганка работи по дует с колежка, чиято идентичност пази в загадка. Затова пък Роксана разкрива, че новата ария няма да е за обич, а за човешките връзки и най-много алчността. Идеята е въодушевена от нейните персонални прекарвания.

„ Имах доста прочувствени моменти, в които съм се чувствала доста сама. Такъв е моментът, в който забременях. Откъснах се от средата си, стопирах да пея, стопирах да работя”, споделя Роксана и добавя, че точно тогава видяла същинските лица на доста хора, които сякаш са я обичали и ценили.

„ Хора, които са ме прегръщали, целували, тъй като не се прибира Роксана, а се прибира Роксана, която има една чанта с пари. И в един миг, когато спреш, ти не носиш толкоз доста пари и не си толкоз значим за тези хора. Лица, на които съм давала, раздавала, а не получих една чаша вода. Тези, които са били до мен, ще останат до мен. Броят се на едната ръка”, призна прочувствената ромка.

Роксана не може да се помири и с държанието на някои свои сътрудници. Преди време певицата призна за обтегнати връзки с друга изпълнителка, с която преди били приятелки. Тя не разкри самоличността на колежката си. Пайнерката се чуди за какво някои сътрудници са се самопровъзгласили за звезди и се чуди по какво се мери величието им, а други остават настрана от измислената ранглиста.

„ Къде е Наско Ментата? Наско Ментата е зает до 2022 година Изпълнителят не знае по кое време тъкмо ще направи шлагер. Ние сме сътрудници и хора преди всичко”, споделя Роксана
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР