Рокля мязаща повече на бельо или дантелен тоалет на порно

...
Рокля мязаща повече на бельо или дантелен тоалет на порно
Коментари Харесай

Маги Сидерова с порно рокля на сватба

Рокля мязаща повече на долни дрехи или дантелен тоалет на порно актриса. С такава одежда "блесна " напористата за популярност екс-моделка и Мисис България - Маги Желязкова-Сидерова.


Тази нощница, която вместо плат на дупето е с транспарантна дантела бе аутфита на брюнетката за сватблено празненство. Не знаем по какъв начин са я приели гостите на събитието, само че в обществената мрежа напряко попиляха Магито, която пусна фотоси с тази визя.

"Това е рокля за спалнята ", смеят се консуматори, а други признават, че е необичайно за какво госпожа Сидерова се снима по долни дрехи, държаща дамска чантичка. Коментарите валят като из ведро, защото тоалета, макар визията й е изцяло несъответствуващ за лятна или за каквато и да е женитба, в случай че не е в обществен дом.



Сидерова призна, че не си й станали приятни част от мненията, само че по думите й е станало неразбирателство. „ Всъщност роклята върви със сако, смъкнах го за фотосите и стана една… Но всеки има право на мнение, аз не пребивавам техния живот, те не живеят моя “, оправдава се Маги.



Все отново имаше и бранители на някогашната Желязкова. "Аз в случай че имах такова тяло единствено по този начин по сватби щях да вървя! Всички писали за Маги, огромна полемика се заформила. А за какво самата Маги ви дава отговори концепция си нямам. Не дължи на никого пояснение, не рови в на нито един вас в хладилника и не живее под покрива ви. Обяснения тя може да дава на себе си, на мъжа си, на детето си, само че не и на селски тояги в инстаграм ", брани я нейн другар в Инстаграм.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР