Рокдинозавърът Ози Озбърн е пещерен човек. Изследване на неговата ДНК

...
Рокдинозавърът Ози Озбърн е пещерен човек. Изследване на неговата ДНК
Коментари Харесай

Уникално изследване на ДНК показа нещо шокиращо за Ози Озбърн!

Рокдинозавърът Ози Озбърн е пещерен човек. Изследване на неговата ДНК сподели, че той носи гени на неандерталци, а тялото му е „ програмирано за вдишване на огромни количества алкохол ", написа Obekti.bg.
Вокалистът на „ Блек сабат”, който в този момент е на 68 години, е един от дребното хора в света, чийто геном е проучен.

Учените в Съединени американски щати, занимали се с ДНК-пробата на Ози, откриха още, че той носи гени и на римляни, починали в Помпей при изригването на вулкана Везувий през 79 година сл.н.е. Освен това има далечна роднинска връзка с последния съветски цар Николай Втори и с крал Джорд Първи.

Изследователи от дълго време се чудят по какъв начин рок артистът към момента е жив след алкохола, който е изпил (достигал от време на време до 4 бутилки коняк на ден), опиатите и многочислените произшествия, от които е оживял на косъм.

Учените от лабораторията в Ню Джърси изследвали ген, виновен за преправянето на алкохола в организма на Ози, и стигнали до извода, че той е „ особена вариация” и евентуално е помагал на артиста да оцелява в годините на епични запои.

„ Ако някой от римските Озбърн е пиел колкото мен, нямаше изобщо да усети лавата, просто щеше да се махне от нея”, пошегува се чудото на медицината, представен от „ Дейли мейл”. „ Резултатите евентуално не са изненадващи за многочислените полицейски сектори по света”, сподели още Ози.

През 2003 година той си счупи врата при случай с колело, падал е пийнал от сцената, а и самичък не знае какъв брой кокаин е използвал през досегашния си живот.

Учените обявиха, че с изключение на на гените си, Ози би трябвало да благодари и на жена си за това че още е жив. Тя е правила всичко допустимо да го обуздава в най-големите му ексцесии.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР