Рокаджиите от D2 и рапърът 100 Кила направиха ефектна премиера

...
Рокаджиите от D2 и рапърът 100 Кила направиха ефектна премиера
Коментари Харесай

D2 и 100 Кила пуснаха официалното видео към съвместния си сингъл „Диви и щастливи“

Рокаджиите от D2 и рапърът 100 Кила направиха ефектна премиера на взаимното си парче „ Диви и щастливи “ . Клипът беше показан първо на огромен екран във VIP залата на Кино Арена Делукс, България Мол, където присъстващите се любуваха на съвършеното качество на картина и тон. Парчето е част от саундтрака към кино лентата „ Диви и щастливи “ с присъединяване на Яна Маринова, Луиза Григорова-Макариев, Александър Сано, Дария Симеонова и интернационалната звезда Базил Айденбенц , който феновете ще гледат от 29 ноември във всички кина в страната.
 Диви и щастливи NOVA
Музикалните почитатели към този момент могат да видят избухливото видео в формалния youtube канал на 100 Кила, както и в профилите в обществените мрежи на изпълнителите.
 100 Кила NOVA
Сингълът е с препратки към осемдесетарския синт-поп и " олд-скул " хип-хоп, което през последните години се постанова като наклонност в музиката, киното, облеклата, даже всекидневието на хората. Клипът към песента включва фрагменти от кино лентата „ Диви и щастливи “, както и близки подиуми с музикантите, които стоят върху остарели коли в пламъци.-->

„ Музиката е неизменима част от един филм, тя е похлупакът на положителната история. В „ Диви и щастливи ” има доста скрити послания. Голяма част от тях са в музиката. Това е за хора, които могат да видят освен това от главната история, в случай че гледат и слушат деликатно ” – споделя режисьорът на кино лентата Мартин Макариев.
Именно той се обръща първо към Димитър Кърнев от D2, с цел да запишат парче към новата сантиментална екшън комедия, след което всички са единомислещи, че 100 Кила е най-подходящият актьор за взаимния сингъл.

„ След нашата покана, той с подготвеност одобри да взе участие в песента. Партиите му паснаха идеално и към този момент знаехме, че сме на прав път. Килата е неповторим по своята същина актьор и сме щастливи, че имахме опцията да работим дружно. ” – прибавя Димитър Кърнев.

„ Успяхме да заснемем видеото по време на последните снимачни дни на кино лентата. Беше рисково, тъй като стояхме пред остарели коли, които избухнаха в пламъци. Това не беше планувано по сюжет, само че се случи поради една каскада. Адреналинът по този начин ни беше хванал, че не обърнахме внимание, какъв брой е рисково в действителност. Хубавото беше, че на терен имаше и специалисти по сигурността по време на фотоси “ – прибавя вокалистът на D2 Деян Каменов (Дидо).
Сингълът „ Диви и щастливи ” е по музика на Димитър Кърнев и Александър Обретенов, а текстът е на D2 и 100 Кила. Режисьор на видеото е Мартин Макариев, оператор Андрей Андреев и монтажист Никола Миленов.

Видеото към този момент е качено онлайн, а филмът „ Диви и щастливи “ излиза на 29 ноември във всички кина в страната. Той се осъществя със съдействието на Nova телевизия, като част от акцията „ Nova поддържа българските филми “, както и с поддръжката на БГ радио, NRJ и City Radio & TV


 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР