Рокада на върха в Главна дирекция Национална полиция“ накара ченгетата

...
Рокада на върха в Главна дирекция Национална полиция“ накара ченгетата
Коментари Харесай

Само във Фрог: Рокада на върха в полицията накара ченгетата да настръхнат

Рокада на върха в Главна дирекция „ Национална полиция “ накара ченгетата да настръхнат. От през вчерашния ден зам.-директор на ведомството е Николай Хаджиев, който до момента оглавяваше ОДМВР-Благоевград.
Щом чуха новината, блюстителите на реда останаха като попарени. Те обяснават и повода: „ Нямаме му доверие “. Не крият и съмненията си, че новото предопределение евентуално е станало с политически подкрепи. Дори позволяват, че от Движение за права и свободи настояли за него. Полицаи с опит не могат да повярват, че тъкмо шефът на полицията в Благоевргад, която се подрежда на едно от последните места по триумф през предходната година, може да бъде повдигнат толкоз нависоко.

Много от блюстителите на реда се изричат изключително внимателно за Николай Хаджиев поради наблюденията, които имат от него, до момента в който е бил в бранш „ Наркотици “ в Столична дирекция на вътрешните работи. Източниците ни не изключват вероятността след време той да оглави ГДНП. Много ченгета не крият, че „ като гледат накъде отиват нещата “, обмислят да се реалокират на друго място или въобще да се пенсионират.

Припомняме ви, че шефът на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов стана основен секретар в миг, когато като шеф на Столична дирекция на вътрешните работи „ пожъна “ най-слабите резултати. „ Подобна процедура демотивира чиновниците, тъй като виждат, че въобще не е значимо какъв брой си постигнал в специалността, а на кого си човек “, разясниха униформени.

Екип на Фрог нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР