Рокада на треньорския пост в мъжкия волейболен тим на Левски.Дългогодишният

...
Рокада на треньорския пост в мъжкия волейболен тим на Левски.Дългогодишният
Коментари Харесай

Андрей Жеков заменя Владо Николов начело на "Левски"

Рокада на треньорския пост в мъжкия волейболен отбор на " Левски ".

Дългогодишният капитан на националния тим Владимир Николов напуща поста, а на негово място ще застане различен някогашен национал - Андрей Жеков. Това оповестиха от клуба на формалния си уебсайт.

Николов, който също е и президент на " сините ", ще се занимава с организационната част към градежа и откриването на новата зала на отбора.

Жеков изпълняваше длъжността асистент на Николов от март 2019 година насам.

Дебюта си отпред на " Левски " някогашният разпределител ще направи против " Хебър " на 31 октомври.

" Андрей Жеков да заеме мястото ми бе най-логичното нещо. Той бе поканен в клуба точно с една дълготрайна цел, обвързвана с мъжкия тим. Андрей получи задоволително време, с цел да се ориентира в ситуацията и имам вяра, че в този момент е най-подходящият миг да поеме нещата. Ще има цялата поддържа от мен и сътрудниците ми в " Левски " София и му поисквам триумф. Пред нас има доста работа в учредителен проект и желая да вложа повече сила в тази посока. Предстои ни разкриване на напълно нова спортна база, с което са свързани доста старания – както в подготвителния интервал, по този начин и в първите месеци след практическото ѝ довеждане докрай. Надявам се още през още през идната година резултатите от нашата работа да стартират да се виждат ", разяснява Николов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР