Рок ветеранът Род Стюарт разкритикува принц Хари и съпругата му,

...
Рок ветеранът Род Стюарт разкритикува принц Хари и съпругата му,
Коментари Харесай

Род Стюарт разкритикува принц Хари и съпругата му

Рок ветеранът Род Стюарт разкритикува принц Хари и брачната половинка му, херцогинята на Съсекс Меган, поради решението им да не прекаратКоледа с кралица Елизабет Втора, написа в. " Дейли остарял ".

Вместо да показа коледната софра с Нейно Величество, двойката възнамерява да прекара празника с майката на Меган, Дория Рагланд, в Калифорния, Съединени американски щати. От Бъкингамския замък предишния месец оповестиха, че откакто са прекарали предходните две Коледи в Сандрингам, херцозите на Съсекс са решили тази година да пропуснат кралското фамилно събиране.

" Разочарован съм, че принц Хари и Меган тази година взеха решение да не прекарат Коледа с кралицата. Ако аз бях на мястото на Хари, щях да помисля, че има задоволително празници, които мога да прекарам самичък или с майката на Меган. Кралицата е на 93 години. Аз персонално съм гледал да извозвам коледните празници с майка ми и татко ми, знаейки, че не са им останали доста ", споделя Род Стюарт, представен от Българска телеграфна агенция.

Рок ветеранът не е единственият, разкритикувал принц Хари и херцогинята на Съсекс Меган поради решението им да прекарат Коледа в Съединени американски щати дружно със сина си Арчи.
Телевизионният водещ Пиърс Морган наскоро съобщи, че по този метод двойката желае да избяга от английската преса. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР