Рок легендите Queen и Тина Търнър ще са сред изпълнителите,

...
Рок легендите Queen и Тина Търнър ще са сред изпълнителите,
Коментари Харесай

Queen и Тина Търнър с награди Грами за цялостно творчество

Рок легендите Queen и Тина Търнър ще са измежду изпълнителите, избрани да получат почетни награди Грами за изцяло творчество през 2018 година, оповестява Rolling Stone.

Хал Блейн, Нийл Даймънд, Емилу Харис, Луис Джордан ще бъдат измежду другите отличени за повсеместен принос в музикалното творчество.

" Тазгодишните носители на премиите за специфични музикални заслуги са влиятелни групи и различни влиятелни създатели, които са основали или са съдействали за някои от най-паметните записи в музикалната история ", сподели президентът и основен изпълнителен шеф на Националната академия за звукозапис на Съединени американски щати, Нийл Порноу.  " Тези извънредно вдъхновяващи фигури се почитат като именити реализатори, креативен архитекти и механически визионери, чиито изключителни достижения и пристрастеност към техния поминък са основали едно постоянно завещание ", споделя той.

Националната академия за звукозапис на Съединени американски щати ще бъде хазаин на 60-та годишна гала по връчването на музикалните премиите Грами на 28 януари, в Медисън Скуеър Гардън в Ню Йорк.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР