Рок легендата ще подари на българските си фенове едно много

...
Рок легендата ще подари на българските си фенове едно много
Коментари Харесай

Концертът на Steve Hackett на 31 май ще бъде с нова локация – клуб Music Jam!

Рок легендата ще подари на българските си почитатели едно доста особено шоу!
В своето турне Steve Hackett, водещият китарист на великата английска рок група Genesis, има огромен брой клубни участия, тъй като самият той желае да е оптимално покрай почитателите си и атмосферата да бъде в действителност вълнуваща. Ето за какво концертът на именития музикант на 31 май, ще се състои в новооткрития столичен клуб Music Jam! Уникалната атмосфера на клуба, озвучаването и светлинните резултати, единствени по рода си в България, ще допринесат за невероятното преживяване!
Всички закупени билети за зала 1 на НДК ще важат без презаверка. Те ще бъдат позиционирани в клуба, според от ценовите категории, по отношение на приложената скица. Music Jam ще предложи на всички закупили билети за концерта в НДК едно пиво комплимент. Разбира се, който не е удовлетворен от промяната на залата може да получи повече информация за връщане на билета си, като се свърже с нас до 26 май 2019 на имейл адрес: [email protected]
Ограничено количество спомагателни правостоящи билети, с цена 60 лв., са налични в мрежата на Eventim, както и на касата на Music Jam.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР