Рок динозаврите Rolling Stones хич не възнамеряват да се спрат,

...
Рок динозаврите Rolling Stones хич не възнамеряват да се спрат,
Коментари Харесай

Rolling Stones оглавиха джаз феста в Ню Орлиънс

Рок динозаврите Rolling Stones никак не имат намерение да се спрат, макар че в последните изявленията вършат сходни подмятания. Напротив – Мик Джагър и компания одобриха да оглавят 50-тото юбилейно издание на джаз фестивала в Ню Орлиънс.

Музикалният гуляй ще се състои в два следващи дълги уикенда - от 25-ти до 28-ми април и сред 2 и 5 май. На сцената с изключение на Stones ще се качат още Dave Matthews Band, Ал Грийн, Карлос Сантана, Джери Ли Луис, Арън Невил, Шърли Сизър, Кейти Пери и Питбул.

"Удивително е, че след 50 години към момента ни има и сме все по този начин мощни и настоящи. Невероятно е също, че реализатори от ранга на Rolling Stones и Кейти Пери имат предпочитание да се изявят на нашия фестивал - в палатка, измежду бял ден и посред аромата на барбекю и сандвичи със стриди ", споделя с усмивка продуцентът Куинт Дейвис.

Кейти Пери ще пее на 27 април. Джагър ще изведе момчетата на най-голямата фестивална сцена на 2 май. Почитателите на Rolling Stones ще би трябвало обаче да се бръкнат за специфичен билет на цена от 185 $. Когато именитите посетители от Острова излязат пред публиката, останалите 11 фестивални подиуми ще бъдат затворени. Това ще се случи към час преди да стартира шоуто на английските рок величия. "Не желаеме другите подиуми да отвличат вниманието от тях, както и не желаеме да се озовем в обстановката пред някои подиуми да няма хора ", добавя уредникът.

Тазгодишното юбилейно издание на джаз фестивала в Ню Орлиънс ще включва и минимум 20 трибютни шоута. С тях ще бъдат почетени митове, съдействали за оформянето на музикалния пейзаж на Ню Орлиънс - Луис Армстронг, Фатс Домино, Махалия Джаксън.

Източник: Monitor
Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР