Рождество Христово още не бе настъпило, но родният ВИП побърза

...
Рождество Христово още не бе настъпило, но родният ВИП побърза
Коментари Харесай

Какво получиха от Дядо Коледа родните звезди

Рождество Христово още не бе настъпило, само че родният ВИП побърза да отвори подаръците. И да се похвали в мрежата кой какво е получил от Дядо Коледа.

Палмата на шампионата за максимален пакет несъмнено бе за Джена. Снахата на " Канарите " най-сетне има домашно пиано, а подаръкът е от брачна половинка Наско. Колежката Татяна пък се подреди с снова блуза, на която е изписано: „ Мама е кралица! “. Дарът, естествено, е от сина, който също се споделя Наско.

Друга част от звездите на попфолка заложиха в постовете си на фотоси до елхата със своите близки. Емануела театралничи щастлива със сина си, а Анелия - с парата от празничната питка.

Рапърът Криско и гаджето му Цветелина Петрова позираха в алено до голям бял мечок, само че не издадоха персоналните си дарове. С сходен кадър от коледната нощ събира лайкове и Натали Трифонова. Синоптичката от Би Ти Ви се прибра в родното Велико Търново за празниците и заложи на мирен ваучър с роднините. Конкурентката от Нова телевизия Гери Малкоданска пък за първи път сподели сина си Лео. На фрагмента малчуганът е облечен като джудже.

Победителят от ВИП Брадър Атанас Колев също чества със фамилията си. Той обаче реши да се покаже на почитателите с майка си до елхата. Гала и мъжът Стефан първо добре се потрудиха във фитнеса, а след това водещата на „ На кафе ” театралничи като за картичка със Зейнеб Маджурова.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР