Рожденият ми ден не чука на вратата, но и наближава.

...
Рожденият ми ден не чука на вратата, но и наближава.
Коментари Харесай

С Бойко Борисов на купон!

Рожденият ми ден не чука на вратата, само че и наближава. Та взех и аз да си припомням по кое време се напих за пръв път - нали е съвременно. Говоря за този път, в който, с една дума, се освиних. Кажи-речи всеки човек в живота си има най-малко по един подобен път. И си го спомних - тъй като по-късно хем ме беше позор, хем ми беше гадно, хем ме беше позор, че ми беше гадно. След това в никакъв случай не съм допускал да стигна до такава загуба на самоконтрол - тъй като е гадно!
Но Бойко Борисов се забавлява! Поне по този начин споделя, а дали го мисли - не знам. Нещо обаче се колебая в забавата. Защото този запис в действителност е дийп!
Та след записа, въпросът е следният: Автентичен ли е? Отговор би трябвало да дадат прокуратурата и по-късно съдът. Такъв е правовият ред - в случай че прокуратурата не проверява и не повдигне обвиняване, съдът нищо не може да направи.
Проблемът е следният. Ако е достоверен, вътре е и сегашният основен прокурор Иван Гешев - там, около думичките за 200-тата. Но края на април 2019 той не беше основен прокурор, не беше даже в калната конкуренция още - чак в края на юли, 2019 година отиде там, като единствен претендент. И в този момент какво?! Защото в прословутия запис става въпрос за размазване, става въпрос и по какъв начин зам.-министър " ще изгори ", а министър председателят знае още преди да изгори, дори приказва по какъв начин още ще горят - от кое място? Прокуратурата нали беше правосъдна власт, господин Гешев нали твърдо не искаше държавното обвиняване да отиде към изпълнителната власт, тъй като не му е там мястото и ще бъде отслабено? Или нещо съм се объркал в този ваучър? А в случай че записът е достоверен, тогава къде е държавното обвиняване? Ето КАК го виждаше господин Гешев това обвиняване, като се бореше самичък със себе си за поста на основен прокурор!
Затова записът несъмнено е подправен. Дийп фалшив. И се забавляваме. Няма гък от прокуратурата към този момент трето денонощие. Няма " ще създадем инспекция ". Няма " ще мине този запис на експертен разбор ". Защото тези неща елементарно се откриват - кой запис какъв е, дали и къде е манипулиран. Анализ на тон, на интонация, фонетичен разбор, съпоставяне на гласови данни и така нататък - все от дълго време известни и практикувани софтуерни благоприятни условия. И като става въпрос за толкоз съществени неща - за това дали министър председателят е в състояние на корист с власт или не, дали може да бъде измамен под наказателна отговорност или не, инспекциите се вършат мигновено. В белите страни.
Ние обаче се забавляваме. Няма я да се самообвиняваме какви сме купонджии. За хубавия ваучър наложително си трябват и тези неща, дето не са единствено от Кърджали! Колкото повече, толкоз повече!
Автор: Ивайло Ачев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР