Рожденият ден на Ивана, 31 януари, събра елитът на България

...
Рожденият ден на Ивана, 31 януари, събра елитът на България
Коментари Харесай

Елитът Поздрави Ивана За Двойния Юбилей, Чалгата Не Я Уважи

Рожденият ден на Ивана, 31 януари, събра елитът на България в Пловдив. Певицата почерпи за своя двоен празник – 50-годишен празник и 20 години на сцената. Да поздрави рожденичката пристигна управлението на музикална компания “Пайнер ” и телевизия “Планета ”, а инж. Митко Димитров й сервира обичайния букет от 101 червени рози.

Повече от 300 бяха гостите в клуба, а измежду тях се открояваха кметът на Пловдив, Иван Тотев и районните кметове на града, както и кметовете на доста Общини в страната – Димитровград, Пазарджик, Айтос и други Това наличие не е инцидентно, а е подбудено от обстоятелството, че Ивана е една от най-уважаваните публични персони в Града под тепетата.

Самата тя взе участие в разнообразни обществени акции и бе едно от лицата, които защитаваха кандидатурата на “Пловдив – Европейска столица на културата 2019 ”.

Сред формалните посетители на събитието бяха доста другари, сътрудници и близки на Ивана – Силвия Кацарова, Тони Димитрова, Драго Драганов, Йордан Марков, Есил Дюран, оркестър “Канарите ”, Славка Калчева, Росица Пейчева, Николай Славеев и други От Айтос дойдоха родителите на певицата, Кина и Тодор Калудови, а от София – нейната щерка Теодора Димитрова. Събитието беше обвързано и с благотворителна самодейност – да се съберат средства за надарени деца от НУМТИ “Добрин Петков ”, Пловдив.

Направи усещане, че нито едно от настоящите топ имена в чалгата не се сети да почете колежката си.

Оказа се, че празникът на Ивана е троен, тъй като тя зарадва всичките си посетители с най-новия си албум “Ивана – Същата и не напълно – 20 години на сцената ”. Дискът към този момент се продава в музикалните магазини на “Пайнер ” и онлайн, а песните звездата на показа онлайн пред всички посетители през вчерашния ден.

Албумът съдържа 8 композиции, които са една голяма изненада за феновете на Ивана. На първо място това са заглавия, които наподобяват доста познати за феновете на певицата, само че още при първо слушане те ще се убедят, че заглавието на албума “Същата и не напълно ” по никакъв начин не е инцидентно.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР